Parketwerken A-Parket biedt u een ruime waaier van vloeroplossingen aan. Met een grote keuze aan parketvloeren en laminaat.

Wij werken al jaren in een klein, deskundig team en plaatsen al onze vloeren zelf. Ook voor onderhoud en renovatie van uw parket kan u rekenen op onze expertise en ervaring. Wij werken uitsluitend met professioneel materiaal, afwerkings- en reinigingsproducten.

Onze missie: topkwaliteit afleveren. Zowel bij particulieren als bij professionelen (aannemers, architecten, projectontwikkelaars, …). Ons werkgebied strekt zich uit over gans België.

Laat je informeren

Een kwalitatieve parketvloer op maat is vaak voor het leven.
Maak de juiste keuze en laat u gratis adviseren door een vakman met jarenlange ervaring.
Tel/mail

Opmeten

Aparket komt zelf bij u ter plaatse. Hij meet de oppervlakte, gaat de droogte van de ruimte na, checkt de ondervloer en ziet meteen waar de hoogte van de vloer moet aangepast worden – bijvoorbeeld op plaatsen waar deuren openen. Vaak is het een kwestie van enkele millimeters, maar een geoefend oog ziet meteen wat er nodig is.

Wil u zelf uw parket, laminaat of vinyl plaatsen? Wij geven u graag advies over hoe u dit het beste aanpakt.

Onderhoudsadvies

Om uw houten vloer in topconditie te houden is het raadzaam om deze regelmatig te onderhouden. Vanuit onze ervaring kunnen wij u onderhoudsadvies meegeven in de vorm van tips en onze voorkeur aan merken voor een optimaal resultaat.